torsdag den 7. oktober 2010



Dette er "my kind of stuff"! Jeg elsker gammelt kluns og linned, shabby møbler og Louis Seize dims, og det er denne slags ting, jeg vil sætte til salg fra denne blog.

Helle

9 kommentarer:

  1. Jag älskar Din stil Helle, och jag bara dör av lycka när jag ser Din uberfranska/danska skyltning..... så så så vackert!

    Vet Du, en tjej från Österlen kom och köpte allt mina gamla saker, och jag bara dog av lycka över att slippa lägga upp bilder och böka med en Bloppis.... det vari inte min stil om man säger så, det var alldeles för mycket pillerijobb (ja Du vet). Men docke-sängen Helle, den håller jag som gisslan så vi kan träffas i detta livet!

    Love

    Agneta

    SvarSlet
  2. Åh vilken underbart charmerande idé med underkläder i fönstret! Det var bland den sötaste fönsterdekoration jag sett! :))

    Många kramar till dig Helle!

    SvarSlet
  3. Underbart Helle! Lycka till med shoppen! Kram Eva

    SvarSlet
  4. Jeg har ændret min blog til, at kun inviterede kan læse den. Jeg vil meget gerne invitere dig, så hvis du stadig har lyst til at følge mig, vil du så ikke nok sende en mail på Marianne.helstrup@tdcadsl.dk
    Hilsen Marianne

    SvarSlet
  5. Herligt! Spændende stil du har! :o) Vi er også lige begyndt med en blog, som du ved. Glæder mig til at se flere indslag fra dig!

    SvarSlet
  6. Det lyder spændende :-)

    Kh. Marlene

    SvarSlet
  7. Jeg ville gerne købe et hvidt flæseforklæde af dig. Har du sådan et liggende?

    SvarSlet